Bliv bruger på debatforum

Velkommen til Arsenal Danmarks Debatforum. Information om debatforum. Site Admin og Site Moderator Teamet. Ordensreglement for Arsenal Danmarks Debatforum. Bliv registreret 'Arsenal Danmark medlem' på debatforum. Bliv medlem af Arsenal Danmark. Spørgsmål og svar om debatforum. Kritik og gode ideer.

Moderator: admin

Post Reply
User avatar
Ginnerup
Site Admin Arsenal_Danmark_medlem
Posts: 3220
Joined: 26. Jul. 2006 9:00
Location: Sorø
Contact:

Bliv bruger på debatforum

Post by Ginnerup » 29. Feb. 2008 9:02

Bruger på debatforum

Hvis du vil kunne skrive indlæg på Arsenal Danmarks Debatforum, skal du oprette dig som bruger.

Alle kan oprette sig som bruger på Arsenal Danmarks Debatforum. Du kan tilmelde dig som bruger ved at klikke på ’Tilmeld’ øverst til højre på dette skærmbillede, eller ved at bruge linket nedenfor.

Når du har udfyldt din tilmelding, vil du modtage en e-mail som bekræftelse på din tilmelding. Site Administratoren på debatforum skal herefter godkende dig som bruger. Når du er godkendt som bruger, vil du modtage en velkomst mail med information om Arsenal Danmarks Debatforum. Du har herefter mulighed for logge dig på som bruger og skrive indlæg på debatforum.

Du kan tilmelde dig som bruger på debatforum her

Hvis du er medlem af Arsenal Danmark kan du som bruger på debatforum, også blive registreret 'Arsenal Danmark medlem'. Ved at tilmelde dig som ´Arsenal Danmark medlem´ på debatforum, vil du få mulighed for at bruge alle funktioner på debatforum, også dem som kun er tilgængelige for medlemmer af Arsenal Danmark.

Du kan læse mere om fordelene ved at være registreret 'Arsenal Danmark medlem' her

Vigtigt

For endeligt at blive aktiveret på debatforum skal du sende en mail til mg@arsenal.dk med dit brugernavn som du har oprettet på debatforum.

Årsagen er at debatforum hver dag bliver "spammet" med 20-30 falske brugeroprettelser og de "rigtige" brugeroprettelser derfor nemt drukner i mængden.


Arsenal Danmark
Michael Ginnerup
Site Admin

Post Reply