Spillerafgang sommeren 2018

Debat om transferrygter til og fra Arsenal, samt jeres evt. egne transfer forslag.

Transfers andre klubber i mellem henvises til Generelt om fodbold

Moderator: admin

Post Reply
peterdebel
Normal Bruger
Posts: 8005
Joined: 10. Jan. 2015 20:12

Spillerafgang sommeren 2018

Post by peterdebel » 2. Mar. 2018 0:25

Det kan ikke være rigtigt at man gang på gang kan spille elendigt mod Top5 i ligaen uden at vise bare den mindste smule engangement..

Vi har as allerede tabt 9 kampe ud af 28 og er 30 point efter nummer 1 i ligaen (!)

Arsene har overskredet sidste salgsdato men hvilke spillere skal se sig om efter en anden arbejdsgiver..For det er simpelthen elendigt det som foregår på banen..

Theo og Giroud er sikkert temmelig glade for at de har fået en ny start..Alexis og Coq...Well..Bum-Bum.

Det kunne være nemt at sige Granit, men kun Özil og Ramsey har flere assist end vores unge schweizer..og vi sælger næppe en spiller så hurtigt efter et køb.

Det kan også være nærliggende at sige "hele holdet" men hvis man skal tage de lidt mere seriøse briller på og begrunde hvorfor udfra statistik osv..

Hvem har bare floppet Big Time, så hvem skal ud m, hvis vi feks skal have råd til en type som Lemar fra Monaco..?

Mit bud:

Cech: Er egentlig begyndt at kunne li' vores "hjelm-mand" men han er langt fra den frygtindgydende målmand som alle angribere frygtede da han var i Chelsea

Ospina: Begriber ikke hvorfor man overhovedet køber en så lav målmand..Bevares han kan lave spetakulære redninger og er ok på stregen, men fuldstændig flagrende i feltet. Det går altså ikke i en klub som skal være blandt de 4 bedste hvert år!

Koschielny: Ked af at sige det men vores gode franskmand ser efterhånden godt slidt ud også selvom han ikke spiller hver uge.. laver oftere og oftere fejl som er dyrebare.

Bellerin: Det med at rykke ham frem på midtbanen, har ikke gjort noget godt og spillerne har ikke længere den hurtighed i sit spil som da han tog hele Europa med storm.

Ramsey: Åååh Aaron. Jeg kunne så godt li' dit drive med bolden da du var yngre, men der er ved at være langt mellem snapsne..Det samme gælder i øvrigt for Jack..

Welbeck: Det går bare ikke rigtigt..Bidrager nu med for lidt..Havde ellers en glimrende start i klubben men nu er det som om alting er stolpe ud for ham (driblinger som ikke lykkedes, afslutninger som sidder lige på målmanden osv.)

Flere andre spillere har godt af 1 års låneophold:

Iwobi og Mavropanos (Kender ham ikke men for at spille fast og vende sig til PL bold) der burde få fast spilletid uden for klubben..

Desværre går det ikke specielt godt med vores udlejede spillere..Ingen af de nuværende udlejede spillere Asano, "Glemte" Jenkinson, Lucas, Akpom, Campbell har udsigt til at vende tilbage til os og vise at de virkelig vil være en fast starter i PL..

Altid utrolig ked af at se engelske spillere forlade os, men niveauet skal være der og et hold som Man. City har sat overlæggeren højt..Meget højt, så der skal ryddes op i vores trup og blandt vores trænere, Arsene er også i spil..Vi skal have nogle vindertyper ind..Enten nu eller når Arsene er fortid.

Sven..Tak for Auba og Mhki men vi skal have nogle store,bredde forsvarsspillere og en defensiv midt som er agil og man slår sig på..og iøvrigt har tyskerne glimrende målmænd..Kender du nogle fra din scouting i Bundesligaen?
....Altid noget at brokke sig over når der postes.

FAXE
Normal Bruger
Posts: 703
Joined: 20. May. 2015 22:49

Re: Spillerafgang sommeren 2018

Post by FAXE » 12. Mar. 2018 16:07

Rimeligt enig egentlig, men det virker umiddelbart frugtesløst at diskutere enkelte spilleres fremtid når nu vi ikke ved hvilken træner vi får. For nuværende er der mange der ikke ser ud til at have niveau til en topklub, men hvem ved hvad en ny træner kan få frem. Og omvendt kan der også være nogle af vores bedre navne som ikke passer med en ny træners stil. Ny keeper kan der dog ikke være tvivl om.

Post Reply