Arsenal - Hudderfield 1-0 (PL) Post/MOM tråd

Diskussion om Arsenals kampe. Herunder optakter, debat før kampen, M.O.M afsteminger og Post-match debat. Debat mens kampene foregår sker i 'Live Kampe'.

Moderator: admin

Post Reply

Hvem var Arsenals bedste spiller?

Poll ended at 15. Dec. 2018 18:02

Leno
0
No votes
Bellerin
0
No votes
Sokratis
1
8%
Mustafi
0
No votes
Stephan
0
No votes
Kolasinac
1
8%
Torreira
7
58%
Guendouzi
3
25%
Xhaka
0
No votes
Aubameyang
0
No votes
Lacazette
0
No votes
Mhki
0
No votes
Monreal
0
No votes
Iwobi
0
No votes
 
Total votes: 12

User avatar
Gabe
Site Moderator
Posts: 3298
Joined: 2. Jul. 2011 18:38
Location: Århus

Arsenal - Hudderfield 1-0 (PL) Post/MOM tråd

Post by Gabe » 8. Dec. 2018 18:02

Stem kun hvis du har set hele kampen.
Afstemningen løber i 7 dage.

peterdebel
Normal Bruger
Posts: 7258
Joined: 10. Jan. 2015 20:12

Re: Arsenal - Hudderfield 1-0 (PL) Post/MOM tråd

Post by peterdebel » 8. Dec. 2018 18:11

Puha.

Der er altså ikke nogle lette kampe i PL. Kampe hvor man før kampen kan skrive 3 point på kontoen.

Takket være Lucas mesterstykke fik vi 3 point .

14 kampe ubesejret og lægger pres på de andre Londonhold, men vi har lidt svært ved at åbne modstanderne helt op.

City må gerne slå Chelsea
....Altid noget at brokke sig over når der postes.

User avatar
Wengers globalisering
Normal Bruger
Posts: 2865
Joined: 24. Aug. 2007 13:36

Re: Arsenal - Hudderfield 1-0 (PL) Post/MOM tråd

Post by Wengers globalisering » 8. Dec. 2018 19:52

Dyr sejr.

Bliver spændende hvordan forsvaret kommer til se ud mod Southampton.
Leichsteiner, Sokratis og Mustafi har alle karantæne.
Austin Powers: I've been frozen for 30 years. I've got to see if my bits and pieces are still working.

Jan BRX
Site Moderator Arsenal_Danmark_medlem
Posts: 1299
Joined: 26. Jul. 2006 14:29
Location: Bruxelles

Re: Arsenal - Hudderfield 1-0 (PL) Post/MOM tråd

Post by Jan BRX » 8. Dec. 2018 20:21

Wengers globalisering wrote:
8. Dec. 2018 19:52
Dyr sejr.

Bliver spændende hvordan forsvaret kommer til se ud mod Southampton.
Leichsteiner, Sokratis og Mustafi har alle karantæne.
4-4-2
Kos og Monreal i midten og Bellerin+Sead på backerne. Og AMN kan også spille en “vb”; og til nøds også Xhaka. og Shane Long er vel en færdig mand. Så egentlig ikke nervøs

Cliffen
Arsenal Danmark medlem
Posts: 2546
Joined: 27. Feb. 2009 11:03

Re: Arsenal - Hudderfield 1-0 (PL) Post/MOM tråd

Post by Cliffen » 9. Dec. 2018 13:04

Ikke nogen videre prangende kamp. Der blev ikke skabt mange chancer. Det kan til dels skyldes træthed efter mange kampe på kort tid, og så har vi været uheldige med skader på det seneste.
Kolasinac kom godt med over venstrekanten et par gange og havde et par farlige indlæg. Bellerin gjorde det også meget godt. Men det ville være synd at sige, at spillet flød.
Vi var uheldige med det underkendte mål. I mine øjne er det (efter de nye regler) en ny spilsituation. Zanka havde fået bolden under kontrol og lavede bare en dårlig aflevering. Kampen kunne have set meget anderledes ud, hvis vi var kommet foran 1-0 så tidligt.
Heldigvis reddede Torreira os med sin flotte scoring.
Han og de resterende fra start-11'eren bør få et hvil mod Qarabag, så de er udhvilede til næste weekends kamp mod Southampton.
I øvrigt var det godt at se Monreal tilbage på banen. Kolasinac har spillet sig op de seneste par kampe, så han er ikke lige så stærkt savnet på venstre backen som tidligere. Han kan dog spille rigtig godt som en af de tre midterforsvarere.
Det kan den gode Koscielny også, når han engang er helt fit igen - eller så fit han nu engang kan blive med sine kroniske skavanker.

User avatar
Niels Lønberg
Arsenal Danmark medlem
Posts: 2506
Joined: 25. Jul. 2006 23:53
Location: Kolding

Re: Arsenal - Hudderfield 1-0 (PL) Post/MOM tråd

Post by Niels Lønberg » 10. Dec. 2018 7:59

Som Cliffen er inde på, så kunne denne kamp have udviklet sig anderledes, hvis vi havde scoret på en af de store chancer til Aubameyang og Lacazette - eller hvis offsidemålet ikke var blevet underkendt. Det endte med at blive en ret frustrerende kamp. Huddersfield lavede utrolig mange frispark, og jeg synes dommeren mistede lidt grebet om kampen i en periode. Vi gjorde det dog heller ikke nemt for os selv ved at 3 (!) gule kort for film. Det er sgu pinligt.

Jeg havde faktisk ikke forventet, at Emery ville fortsætte med at spille med tre i det centrale forsvar. Jeg troede mere, at det var en opstilling som han ville bruge mod på udebane samt mod mere slagkraftige offensive hold. Det er selvfølgelig nemt af være bagklog, men vi havde virkelig svært ved at skabe noget i kampen, og der kom aldrig flow i spillet. Om det så mere skyldes træthed blandt spillerne eller om en anden opstilling kunne have ændret det er er svært at sige.

Et par kommentarer omkring spillerne:

Guendouzi: Jeg bliver mere og mere inponeret. Han er 19 år, men spiller som en, der har masser erfaring i Premier League med det ansvar han tager.

Mustafi: Hvis man bliver skadet som central forsvarsspiller, så bliver man siddende på banen, så man kan få en udskifter klar. Mustafi humper bare med det samme ud, og så kan vi spille nogle minutter med 10 spillere på banen. Tåbeligt.

Xhaka: Jeg synes han spiller en rigtig god defensiv kamp, hvor han kommer i vejen for utrolig meget. Men han laver to store fejl, som fører til chancer for Huddersfield. Begge disse fejl er simpelthen manglende koncentration - intet andet.

Iwobi: Puha, et forfærdeligt indhop af ham. Bolden hoppede 5-10 meter fra ham flere gange, og der er ikke meget der lykkes for ham. Hans form går i den forkerte retning lige nu. Forhåbentlig er det bare træthed, som også kan spores blandt de andre spillere.

Som Wengers globalisering er inde på, så kan det blive en dyr sejr. Emery har i hvert fald noget at tænke over inden kampen mod Southampton. Derudover kommer Liga Cup-kampen mod Tottenham kommer også yderst ubelejligt efter min mening. Tottenham kommer nok med et stærkt hold, og vi ønsker ikke at ryge ud til dem.

Det blev til tre point, og vi er stadig ubesejret siden starten af sæsonen, hvilket er positivt. Truppen bliver virkelig presset i de næste 2-3 uger. Det bliver spændende at se, hvordan vi kommer igennem jule/nytårsprogrammet.

Post Reply