Optakt: Brighton - Arsenal

Diskussion om Arsenals kampe. Herunder optakter, debat før kampen, M.O.M afsteminger og Post-match debat. Debat mens kampene foregår sker i 'Live Kampe'.

Moderator: admin

Locked
MichaelBo
Normal Bruger
Posts: 287
Joined: 28. Jul. 2006 6:48
Location: Østjylland

Optakt: Brighton - Arsenal

Post by MichaelBo » 20. Jun. 2020 11:51

Blot 3 dage efter vores "påståede" kamp mod Manchester City, skal vi i ilden igen. Denne gang tager vi et smut til sydkysten, hvor Brigthon står og tager imod.. Mit håb er, at de vil være lidt mere gæstfri end de babyblå, som vel egentlig kun lod os lege lidt med bolden de første 20-25 minutter.

Brighton ligger lige nu på en 15. plads med kun 2 point til nedrykning, så for dem vil der også være en del på spil..

Vores kamp i onsdags betød, at Xhaka er skadet mindst et par uger og Mari er helt færdig for sæsonen. Nå ja, og så betyder Sideshow-Bob's 2 kostbare stunt, at han forhåbentlig har spillet sin sidste kamp for os, selvom han har været ude og sige undskyld.. Det svarer lidt til, at man for x'ne gang har været på bytur med gutterne på sin bryllupsdag og så lover, at det denne gang var sidste gang.. Nok om ham - han skal ikke fylde mere her i mine indlæg..

Vores opstilling i onsdags har gjort, at jeg har svært ved at komme med et bud, men forsøget skal gøres alligevel:

Leno
Bellerin Mustafi Holding Tierney
Gwendouzi Ceballos
Pepe Özil Aubameyang
Nketiah

Opstillingen er baseret på, at vi må forventes at have noget mere boldbesiddelse og større muligheder for at lægge pres på modstanderen..

Kampen vises på 3+ med kampstart kl 16.00

Jan BRX
Site Moderator Arsenal_Danmark_medlem
Posts: 1553
Joined: 26. Jul. 2006 14:29
Location: Bruxelles

Re: Brighton - Arsenal

Post by Jan BRX » 20. Jun. 2020 14:55

Enig med din opstilling. Der er dog muligheder for enkelte ændringer.
Tierney ind på midten for Holding. Så kan Zaka komme på VB, hvor han har gjort det rigtig godt i denne sæson. Medley kan også være et alternativ, men nok ikke en risiko Arteta tør tage.
Frygter Willock får startplads for Özil. Jeg synes ikke Willock har fortjent det. Måske god til træning, men blindtarmsspiller i kampene.
Lacazette for Nketiah, Nelson for Pepe. Men det er bare muligheder.
I dag er jeg positiv. For med en sejr går vi forbi Tootenham. Dog er en 8. plads ikke så ærefuld.

MichaelBo
Normal Bruger
Posts: 287
Joined: 28. Jul. 2006 6:48
Location: Østjylland

Re: Brighton - Arsenal

Post by MichaelBo » 20. Jun. 2020 15:07

Der er mange muligheder for tiden - især på den offensive del..

Spændende startopstilling - måske lidt offensiv, men vi skal jo også frem af stepperne, hvis vi skal nå en 4. plads:

Leno
Bellerin Mustafi Holding Kolasinac
Pepé Ceballos Guendouzi Saka
Aubameyang Lacazette

Jeg håber, at vi forholdsvis hurtigt kommer i front, så vi kan udnytte, at de skal frem og skabe noget. Frygte dog lidt, at der mangler balance på midten..

COYG

peterdebel
Normal Bruger
Posts: 8124
Joined: 10. Jan. 2015 20:12

Re: Brighton - Arsenal

Post by peterdebel » 20. Jun. 2020 15:27

Spændende med Holding tilbage!!

Image

Holdet!!

Image
....Altid noget at brokke sig over når der postes.

User avatar
Sir_Hisss
Normal Bruger
Posts: 2131
Joined: 20. Sep. 2007 15:51
Location: Playboy Mansion

Re: Brighton - Arsenal

Post by Sir_Hisss » 20. Jun. 2020 22:50

Hvor skal man starte? Når Arsenal engang, måske, forhåbentlig igen vinder ligaen (ja, det har lange udsigter pt.) så kan ingen beskylde mig for at være en glory-fan. Heldigvis så er det godt at man har et andet hold at holde med i Superligaen …. det er så Aab 

Mht. Arsenal så lyver tabellen ikke – vi er no. 9 og der hører vi pt. til.
Vi er et middelmådigt midterhold - på dagen kan vi slå alle men vi kan sørme også let tabe til alle. Vi svinger fra fantastisk til fornærmende hvilket vel egentlig er betegnelsen på et klassisk midterhold.
Vores trup viser også tydeligt at vi er et midterhold – hvis vi sammenligner os med de bedste – Pool, City – så har vi kun Leno og Aubameyang der vil kunne starte og Lacazette når han er i form og når Torreira er bedst så har han også noget.

Truppen vidner i meget høj grad om fejlskud og skud til højre og venstre på transfermarkedet de sidste par år under Wenger og Emery.

Vi købte Lacazette hvilket var perfekt i en 4-3-3 – men så købte vi også Aubameyang hvilket var en katastrofe for både Laca og Auba skal pinedød spille som central angriber og ingen af dem er noget værd på kanterne – de er hverken Mane eller Salah på kanten – det kan de ikke – så vi skabte et gigantisk problem for os selv. Havde været 100 procent bedre at vi havde brugt Auba pengene på en DM C eller en DC. Wenger fik aldrig løst det problem ham selv skabte, så de to kom til at rotere, så en på kanten så den anden. Eksperimentet har været en gigantisk katastrofe.
Vi skulle aldrig have købt dem begge men dersom vi gjorde burde vi have sagt … fint de to dyreste spiller i klubbens historie skal begge spille på top, ergo må vi finde et system til dem 4-4-2 el. 4-1-3-2 uanset hvad skal de spille sammen på toppen.

Nu sidder vi så her 2-3 år senere og Laca har via. Wenger, Emery, Ljungberg og Arteta nu fået pillet alt form og selvtillid ud af kroppen … vildt af en angriber der igennem hele karrieren har lagt stabilt på over 20 mål. Og Auba vil enten have løn som Ozil og eller væk = Sælg ham for satan.

Derudover har vi ekstrem dødvægt på holdet, Sokratis, Luiz, Mustafi den dårligste trio de sidste 20 år i Arsenal. Ingen af dem vil være på bænken hos vores modstandere. Jeg vil f.eks. tage samtlige mand i Leicester over enhver i vores forsvar.

Vores midtbane er nærmest ligeså elendig. Xhaka er en katastrofe, alt, alt, alt for dårlig, få ham nu bare væk. Ceballos skal vi under ingen omstændigheder købe, vil ikke engang have ham gratis. Han er en passager, alt for langsom i hans boldomgang (passer sikkert fint i Spanien), ingen fight og ingen vilje og total usynlig. De unge er ja unge.

Pepe – den største flop i PL historie. Manden bliver en ny Walcott – uha, i en kamp og de næste fire, FÅÅÅÅÅ ham ud. Fantastisk flot mål i dag men indtil da og derefter så jeg ham overhovedet ikke. Vanvid at vi ikke købte en proven verdensklasse spiller i Zaha frem for ham her. FØJ.
Burde måske nævne den værste spiller i Arsenals historie her … Mesut Ozil … 350.000 pund om ugen, ingen spiller har været en større katastrofe for klubben end det ……… klubben må bare æde den og sige til alle klubber i verden … vi betaler 250.000 af hans løn hvis vi bare betaler de sidste 100.000.

Arteta prøver, men kæft han har ikke meget at arbejde med og jeg synes faktisk at han allerede er begyndt at virke en smule rådvild. Hvornår kan man se det? Jo, når man skifter startopstilling og taktik fra kamp til kamp. Vi sejler jo rundt og det hjælper ikke spillerne at de konstant skal starte på ny pladser eller aldrig kommer ind i en rytme pga. ind/udskift.

Det værste er, at fremtiden ser røv hamrende sort ud. Vi kommer ikke i nærheden af top 4. næste år, for hvordan skulle vi? Vi har en trup der er blevet groft syltet de sidste knap 10 år, vi har stået bumstille imens alle andre er blevet bedre … Wolves og Leicester har fuldstændig overhalet os. Bedre mandskab og bedre manager. Og Man U. har (uanset hvad man mener og deres dyre indkøb) virkelig ramt rigtig med Maguire, Wanbisake, James og Fernandes … især Fernandes ligner jo ren verdensklasse og de andre tre er bærende spillere som de kan hæve de næste 10 år. Så Man U. er igen meget, meget langt foran.

Spurs har også flere top klasse spillere end os men heldigvis et fossil af en manager. Der kommer snart oprør over det pivhamrende elendige spil Mourinho disker op med.

Men fremtiden ser sort ud for vi har en trup der skriger efter 200-300 millioner pund og vi har en ejer der ikke vil bruge mere end 30-50 mil.£ og derfor er vi et midterhold de næste mange år. Og af samme grund skal vi sælge Auba da transfer for ham forhåbentlig kan bruges på spillere sådan at vi kan have en ekstra 20-30 mil.

Personligt håber jeg at vi går all in på John McGinn fra Aston Villa – Grealish har vi ingen chance for. Vil også gerne have en Todd Cantwell fra Norwich og hvorfor ikke også en Nathan Ake fra Bournemouth og ham Brooks ligeledes fra Bournemouth. Det er (måske) alle fra nedrykkere og dermed spillere vi bør og kan tiltrække.
"Wenger's like Mugabe, he won't go". :D :D

Jan BRX
Site Moderator Arsenal_Danmark_medlem
Posts: 1553
Joined: 26. Jul. 2006 14:29
Location: Bruxelles

Re: Brighton - Arsenal

Post by Jan BRX » 21. Jun. 2020 0:25

Du er en bitter mand Sir_Hiss.
Og det går vist heller ikke så godt for dit andet hold.
Ironi til side. Når du har ret, så skal det også anerkendes. I øjeblikket har vi ikke et hold, som kan ende ret mange andre steder end max. 7-8 plads. Undskyldning med at vi er ramt af skader kan ikke bruges. Forsvaret fungerer ikke sammen med midtbanen. Hvilket faktisk kan ses ved Brightons sejrsmål. 4-5 mand står og kigger på 3 modstander, som spiller lidt ping-pong. Vi har en midtbane som er uden energi, forudseendhed, ideer og teknisk formåen. At se Guendouzi og Ceballos idag var, som at se Denilson aflevere alle bolde bagud. Og Willoch kan gå i samme kurv. Den eneste spiller Özill med en anelse kreativitet sidder på bænken, eller er slet ikke med bussen. Hvis man ikke vil bruge ham som kreativ midtbane, så sælg ham. Eller find en klub som vil betale halvdelen af hans løn (eller bare en tredjedel). Pepe er som en lottoseddel: Meget sjældent er der topgevinst, enkelt gange er der en lille gevinst. Men langt de fleste gange vinder man ikke en skid. Tror dog det bliver svært at komme af med ham. Mht. PEA, så sælg ham dog. Han vil gerne spille PL-bold, men det har nok lange udsigter med hans nuværende klub. Måske kan vi få penge nok, så der kan købes en stabil midterforsvarer til Saliba. Jeg vil gerne beholde Laca, men det er ikke selvtillid har mest af i øjebllikket. Og det hjælper heller ikke på det, når Arteta bruger meget tid på at rose Nketiah.
Nogle ideer/forslag: Brug Medley i midterforsvaret - det kan ikke blive værre (der skulle vist også være en høj/god midterforsvarer på U21/23).
Køb Ake hos Bournemouth. Brug AMN som en af de 2 spillere foran forsvaret. Chambers+Torreira som de 2 andre, når de er skadesfri. Spil Özil resten af sæsonen. Eller skift ham med Smith-Rowe allerede nu. Brug Martinelli og Nelson allerede nu.
Hvis klubben ikke har tænkt sig at bruge store beløb på spillerindkøb, så sælg PEA her og nu, så kan der måske bliver råd til Upermacto. Problemet er bare, at der ikke er den store sandsynlighed for europæisk fodbold i næste sæson.
Hvad mangler der til næste sæson:
En midterforsvarer til Saliba (tror dog på Mari). 3 midtbanespillere til Torreira, hvoraf minimum den en skal være en kreativ og offensiv spiller.
Angrebsmæssigt mangler vi ikke rigtig noget - udover en målfarlig spiller (tror PEA ryger i denne omgang.

User avatar
Sir_Hisss
Normal Bruger
Posts: 2131
Joined: 20. Sep. 2007 15:51
Location: Playboy Mansion

Re: Brighton - Arsenal

Post by Sir_Hisss » 21. Jun. 2020 14:33

Jan, Sir Hisss er ikke bitter, han er vred :D Og ja, at supporte Aab og Arsenal har været op ad bakke i en længere periode :D

Jeg håber lidt at Calum Chambers kunne blive fit, da Fulham rykkede op og han var på lån ved dem blev han kåret som årets Fulham spiller, hvor spillede ham = DM C. Måske vi skulle prøve ham der.

Mht. Ozil - vi kan ikke engang give ham væk - vi to kan se det, alle kan se det, han er færdig som fodboldspiller Rafael van der Vaart style og er så klar til serie 4. i Esbjerg - det eneste der gør at vi bemærker det er hans løn og hans navn.

Til sommer drømmer jeg om en klasse DC - måske Nathan Ake - en midtbane spiller John McGinn fra Villa og så tænker jeg lidt stort og drømmer om Zaha fra Palace, det vil faktisk også bringe balance i en 4-3-3 - for så vil vi have Zaha - Laca - Pepe og bag dem unge talenter i Sake - Nkedia - Nelson.
Tror dog ikke det sker, men det kunne være fedt.
"Wenger's like Mugabe, he won't go". :D :D

Locked